Se hele foredraget til Diablo-designer David Brevik

Tidligere i år holdt David Brevik et mye omtalt foredrag om utviklingen av Diablo. Nå kan du se det på YouTube.

Diablo endte opp som et av tidenes mest innflytelsesrike spill, men det kunne lett ha vært helt annerledes. Faktisk var det opprinnelig ment som et taktisk, turbasert rollespill, der spillmiljøene var delt inn i kvadratiske ruter som figurene kunne stå i.

Om du ønsker å høre historien om hvordan Diablo ble som det ble, og hva som skjedde bak scenene, kan du se et foredrag som Diablo-designer David Brevik holdt på årets GDC-konferanse tidligere i år.

Foredraget fikk mye oppmerksomhet, og resulterte blant annet i at Brevik publiserte det opprinnelige designdokumentet for spillet. Men det er først nå at det har blitt publisert i sin helhet på nettet. Om du har halvannen time til overs, bør du nok ta en titt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.