Hva med litt heftig nittitallsaction fra SNK?

NeoGeo-spillet Shock Troopers har blitt relansert på Steam.

Shock Troopers er et klassisk krigsspill der en eller to spillere kan samarbeide om å ta ut en hel fiendehær på eksplosivt vis. Moroa sees fra fugleperspektiv, og i likhet med klassiske SNK-spill flest, er all grafikken i herlig, piksellert 2D.

Spillet ble opprinnelig lansert i 1997 for NeoGeo-konsollen, som nok er mest kjent for serier som Metal Slug og King of Fighters. Målet i spillet er å redde en viss Dr. George og barnebarnet hans, som har blitt kidnappet av en ondsinnet organisasjon ved navn Bloody Scorpions. Jeg vet strengt tatt ikke at de er ondsinnede, men tenker at de kanskje hadde valgt en litt annen type navn om målet deres var fred og rettferdighet i verden. Med tanke på hvor mange av dem som kommer til å krepere under redningsaksjonen, er det nok uansett best vi bare går ut fra at de er onde.

Den nylanserte Steam-versjonen er trofast mot originalen, men vi har fått noen nyheter også. Disse inkluderer muligheten til å spille sammen med andre via nettet (i stedet for å være avhengige av å sitte ved siden av dem på sofaen – selv om det fortsatt er det artigste). Nettbaserte topplister er også med, samt en rekke muligheter til å forandre innstillingene.

Her er litt video fra da spillet ble relansert sammen med 15 andre SNK-titler i samlepakken SNK Arcade Classics Vol. 1:

Syntes kanskje Steam-versjonen er litt dyr, med tanke på at spillet allerede har vært i en Humble Bundle. Men det ser jo stilig ut, i alle fall.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.