Wonder Boy 3 får nyversjon

Plattform-klassikeren gjenskapes, og originalskaperen er involvert i utviklingen.

Wonder Boy 3: The Dragon’s Trap kom ut i 1989 for Sega Master System, og regnes som en kultklassiker. Spillet følger den «glemte» helten Wonder Boy, som blir forvandlet til en halv-øgle. Den nye tilstanden tillater ham å forvandle seg til en rekke forskjellige vesener med ulike egenskaper – slik som en mus, en løve og en piraya.

Nå får spillet en nyversjon, for konsoll og PC. Interessant nok ser ikke Sega ut til å være involvert, men det er originalskaper Ryuichi Nishizawa. Utviklingen foregår hos det nye studioet Lizardcube, og spillet gis ut av DotEmu (som forøvrig nylig ga ut en oppfølger til arkadeklassikeren Pang).

Den nye versjonen dropper tretallet fra navnet, og heter rett og slett bare Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Ta en titt på annonseringstraileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.