Rob Hubbard kommer til Retrospillmessen

Den legendariske musikkskaperen tar turen til Sandefjord i mai.

Commodore 64 er kanskje mer enn noen annen retrospillplattform kjent for sin heftige spillmusikk, og Rob Hubbard er antakeligvis den mest populære av musikkskaperne på plattformen. Han lagde noen av åttitallets mest minneverdige spill-låter, og sjansene er store for at hvis du hadde Commodore 64, husker du flere av låtene hans.

I mai kommer han til den norske Retrospillmessen, som finner sted i Sandefjord. Der skal han ha bod og være tilgjengelig for å skrive autografer, og det blir sikkert mulig å slå av en prat også.

Bilde fra en tidligere messe.
Bilde fra en tidligere messe.

Flere kjente navn

Hubbard er ikke den eneste musikkskaperen som kommer til messa – Matt Gray, som var ansvarlig for musikken i The Last Ninja 2, tar også turen. Han var der i fjor også, så han har åpenbart sansen for Norge. David Wise, som lagde musikk for blant annet Donkey Kong Country-spillene, kommer også.

Andre kjente gjester inkluderer spilldesigneren David Doak, som var med å skape flere av nittitallsklassikerne til det britiske studioet Rare, og som senere var en av grunnleggerne av Timesplitters-utvikleren Free Radical Design.

Messen går av stabelen 20-21 mai, og du kan glede deg til å spille en bråte klassiske spill på original maskinvare, handle spill og samlergjenstander fra messens utstillere, og forhåpentlgivis mye mer. Ta en titt på det offisielle nettstedet for å finne ut mer.

Siden vi først snakker om Rob Hubbard her, må vi jo ta med litt av musikken hans:

Sanxion Loader/Thalamusic

Delta

Monty on the Run

Nemesis the Warlock

Warhawk

Commando

Crazy Comets

Zoids

Det eneste spillet med Rob Hubbard-musikk vi har tilbakeblikk på her på Spillhistorie er motorsykkelspillet Action Biker. Det bør kanskje rettes på.

Bildet av Rob Hubbard i toppen er basert på et skjermskudd fra dokumentarfilmen From Bedrooms to Billions, der Hubbard intervjues.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.