Nyheter på Switch eShop

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch i første halvdel av mai måned.

Nintendo Switch har vært ute i over to måneder nå, og spillutvalget var ved månedskiftet på hele 42 spill. En oversikt over hvilke spill som kom ut i april kan du finne her. De første to ukene i mai har det kommet ut ytterligere seks spill på eShoppen, og du finner ut mer om dem under!

Blazing Star

Blazing Star er et skytespill fra SNK som opprinnelig kom ut til NeoGeo og arkadene i 1998. Enda et strålende eksempel på hvordan SNK selv uten Virtual Console tilgjengelig gir Switch-spillerne en retrofix.

Pris: 56 kr

Dark Witch Music Episode: Rudymical

Dette spillet med en munnfull av  et navn er et rytme-action-spill fra utviklerne Flyhigh Works, og er utgitt av CIRCLE Entertainment. Du må trykke på de riktige knappene i riktig rytme for å unngå å bli truffet av kuler.

Pris: 64 kr

Garou: Mark of the Wolves

Garou: Mark of the Wolves er enda et retrospill fra SNK, og kom ut opprinnelig i 1999 til arkadene. Det er det åttende spillet i Fatal Fury-serien (men hvor den delen av navnet ble av er et åpent spørsmål), og er følgelig et slåssespill.

Pris: 56 kr

Minecraft: Nintendo Switch Edition

Minecraft er et sandkassespill som vel neppe trenger noe særlig introduksjon. Spillet finnes på de fleste plattformer, nå også på Switch.

Pris: 249 kr

NBA Playgrounds

Dette spillet er et basketballspill som er ute til alle de store konsollene, og er utviklet av Saber Interactive og utgitt av Mad Dog Games.

Pris: 160 kr

TumbleSeed

TumbleSeed er et actionspill og roguelike som er ute til PC og Playstation 4 i tillegg til Switch. Spillet er utgitt av aeiowu, og er et indiespill utviklet av et lite team sentrert rundt utvikler Benedict Fritz og designer Greg Wohlwend.

Pris: 112 kr

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.