Den originale Xbox-kontrolleren kommer tilbake

Har du veldig store hender? Da er kanskje The Duke kontrolleren for deg.

Det er delte meninger om den originale Xbox-kontrolleren, men de fleste er nok enige om at oppfølgerne er noen hakk bedre. Om du ikke helt er med på den, så har vi gode nyheter: Den originale Xbox-kontrolleren blir gjenfødt for Windows 10 og Xbox One, takket være tilbehørsprodusenten Hyperkin.

Den originale Xbox-kontrolleren har kallenavnet The Duke. Nyversjonen skal bli rimelig lik originalen, men den har noen oppgraderinger. Den får nemlig også en «logo display screen» og moderne skulderknapper. Dermed kan du bruke dem i alle nye spill, i tillegg til at den naturligvis gjør opplevelsen av å spille klassiske Xbox-spill på Xbox One litt mer autentisk.

Hyperkin forteller også at kabelen, som er ni fot lang, vil bli avtagbar. Nye The Duke er laget i samarbeid med Seamus Blackley, som var en viktig person i det originale Xbox-teamet. Her er en, uh, teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.