Retro Crew Stage 1-3: E3 1997

Vi snakker om E3 for 20 år siden, og storspillene som ble vist frem den gangen.

Nok en episode av podkasten Retro Crew har blitt gjort tilgjengelig på nettet, og denne gangen er hovedtemaet passende nok E3-messen for 20 år siden. Vi har dessverre ikke personlige erfaringer fra messen (selv har jeg kun vært på E3 én gang, i 2005, og det holdt i massevis), men det var likevel spennende å ta et lite dypdykk i nyhetene og spillene som preget messen.

Mye retrosnakk

Ellers følger episoden det vanlige formatet. Vi starter med noen nyheter presentert av Ketil Espenæs, og snakker også litt om årets Retrospillmesse, som Kenneth Jørgensen deltok på (eller, han gjorde i alle fall et forsøk!). Yngvil Osdal Runde forteller om sine erfaringer med Bullfrog-klassikeren Dungeon Keeper 2, mens jeg snakket om Ghosts ‘n Goblins. Tilbakeblikket jeg nevnte at jeg jobbet med er nå publisert.

Besøk Rad Crews nettsted for å lese mer om episoden, og få tilgang til alle de andre podkastene deres. Du kan også høre den på Soundcloud:

Det høres ut som jeg hadde mikrofonen litt for nærme nesegrevet denne gangen, håper det ikke ble alt for forstyrrende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.