Ports of Call på landeveien?

TransRoad: USA lar deg drive ditt eget transportfirma.

Skaperne av de Ports of Call-aktige forretningsspillene i TransOcean-serien slipper et nytt spill i samme gate til høsten. Det heter TransRoad: USA, og her byttes skipene ut med lastebiler, og havet ut med asfalt. Du må kjøpe biler, leie inn sjåfører og sende dem hit og dit for å frakte varer på det amerikanske veinettet.

Mange muligheter

Man kan zoome langt inn på kartet.
Man kan zoome langt inn på kartet.

Underveis lønner det seg å være smart, slik at du minimerer nedetid. Å sende en bil på et lukrativt oppdrag til Huttiheita, Oregon viser seg kanskje ikke å være så lurt når det ikke er noen gode fraktoppdrag å ta på tilbakeveien.

Du må også drive markedsføring, oppgradere biler og lisenser, og sørge for at du får et godt forhold til kundene. For å gjøre ting lettere kan du sette opp automatiske ruter på profitable strekninger, som kan surre og gå uten din innblanding. Spillets kart har 37 byer, og vi loves en avansert økonomisk modell.

 

Konseptet høres ganske kult ut (i alle fall hvis man liker handelsspill), men dette er nok et spill der vi bør vente med forhåndsbestillingene til anmeldelsene er ute. TransOcean-spillene fra samme utvikler og utgiver har fått blandet kritikk, og selv om det ser ut som utviklerne har fikset mange av de umiddelbare problemene TransOcean 2 hadde ved lansering, er det nok klokt å vente og se.

Lanseringen skal i alle fall finne sted til høsten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.