Koei fortsetter å gi ut japanske klassikere på Steam

Tre nye spill, inkludert originale Winning Post. Pluss: Interplay har sluppet Conquest of the New World på plattformen.

Steam fortsetter å få nye retrospill, og nå har den japanske utgiveren Koei Tecmo relansert tre spill på tjenesten. Som vanlig (dessverre) er de kun tilgjengelig på japansk, men de er i det minste tilgjengelige for kjøpere fra hele verden.

Historisk strategi og hesteveddeløp

Spillene som har blitt sluppet denne gangen er Romance of the Three Kingdoms VII with Power Up Kit, Nobunaga’s Ambition: Shouseiroku with Power Up Kit og Winning Post. De to førstnevnte er altså historiske strategispill, mens sistnevnte er et hesteveddeløpsspill.

Dette er den syvende runden av Koeis relanseringer, som skal feire spilldesigneren Kou Shibusawas 35 år i bransjen.

Jeg tar også med nyheten om at Interplay har sluppet strategispillet Conquest of the New World på Steam. I likhet med Koei holder Interplay på å gjøre store deler av katalogen sin tilgjengelig på Valves digitale distribusjonsportal, noe som antakeligvis er grunnen til at prisene skal gå opp på GOG (der du for øyeblikket kan få dette spillet til en billig penge).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.