Iskalde eventyr i nytt Subnautica-spill

Subnautica: Below Zero blir en frittstående ekspansjon. Her er de første detaljene.

Ferdigversjonen av Subnautica seilte opp som en tidlig favoritt til å bli årets spill for min del, og selv om jeg heller litt mer mot Kingdom Come: Deliverance nå, er Subnautica fortsatt det av spillene som jeg er mest lysten på å gå tilbake til. Derfor gleder jeg meg over nyheten om at det snart får en frittstående ekspansjon.

Ny farkost?
Ny farkost?

Vinteren kommer

Det nye produktet heter Subnautica: Below Zero, og vil altså selges som et separat spill. Det skal få en tidliglansering i løpet av de kommende månedene, men om det blir å finne i «early access» like lenge som hovedspillet gjenstår å se. Utvikler Unknown Worlds lover i alle fall regelmessige oppdateringer med nytt innhold, basert på spillernes feedback.

Vi vet ganske lite om selve spillet, annet enn at det foregår i en region av planeten preget av is og lave temperaturer, og at handlingen finner sted «en stund etter hendelsene i originalspillet». Av spillmessige nyheter vet vi at varme nå blir en viktig ressurs, og at utviklerne planlegger flere dialoger og slikt (kanskje du ikke er like alene som før?).

Et av bildene på spillets «konseptside» viser dessuten et slags luftputefartøy som kan utforske islagte områder.

Eksistensen til Subnautica: Below Zero har lenge vært en dårlig holdt hemmelighet i Subnautica-miljøet, ettersom man har visst at Unknown Worlds har holdt på med en arktisk biome. Men for oss som gleder oss til mer Subnautica, er det definitivt et godt tegn at de nå begynner å snakke åpent om prosjektet.

En kommentar om “Iskalde eventyr i nytt Subnautica-spill”

  1. Du og de rollespillene dine satt til en åpen verden, altså…. ;) Subnautica holder nok fremdeles førsteplassen hos meg! Gleder meg veldig til denne her kommer.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.