The Darkside Detective får oppfølger

Politietterforsker McQuinn er tilbake, for å løse flere absurde og overnaturlige mysterier i Twin Lakes.

The Darkside Detective er et pek-og-klikk-eventyr der du spiller politi i byen Twin Lakes. Din jobb er å rykke ut når det skjer noe overnaturlig, og det gjør det overraskende ofte i den vesle byen, som plages av alt fra zombier til plageånder fra andre dimensjoner. Men tro ikke at vi er i Unavowed-land her – The Darkside Detective er en absurd komedie, og ikke noe som skal tas seriøst.

Oppfølger på vei

Du får besøke andre deler av verden denne gangen.
Du får besøke andre deler av verden denne gangen. Her er vi i utviklernes hjemland, Irland.

Nå jobber utviklerne med en oppfølger, som de passende nok har valgt å kalle The Darkside Detective 2. Denne gangen har partneren din, Dooley, klart å bli fanget i den mystiske darkside-dimensjonen, og du må redde ham. Skjønt, av skjermbildene ser det ut som redningsaksjonen er over ganske kjapt, og han raskt er tilbake for å plage deg med vitsene sine.

Spillet er strukturert omtrent som originalen, altså med seks separate saker som hver tar cirka 45 minutter ifølge utviklerne.

For å finansiere en porsjon av utviklingen har utviklerne tatt turen til Kickstarter, der de søker folket om 35 000 euro. Kampanjen ser ut til å gå rimelig godt, så det virker sannsynlig at budsjettet kommer i havn. Om alt går etter planen, skal det ferdige spillet slippes i februar.

Jeg likte det originale The Darkside Detective ganske godt, og du kan lese inntrykkene mine her. Alternativt (eller i tillegg!) kan du svippe innom det offisielle nettstedet, der du finner en demo som inneholder de to første sakene i spillet. Spillet har totalt ni saker (det ble lansert med seks, og fikk tre ekstra i etterkant av utgivelsen).

Her er Kickstarter-presentasjonen for oppfølgeren:

https://www.kickstarter.com/projects/spookydoorway/the-darkside-detective-season-2/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.