Hibernated 1 er et guffent eventyrspill for klassiske datamaskiner

Du kan laste spillet ned nå, og det får snart fysisk lansering for alt fra Commodore 64 til MS-DOS.

Om du setter pris på teksteventyrspill i klassisk stil, bør du vurdere å ta en titt på Hibernated 1: This Place is Death. Dette spillet er ute for hele seks klassiske plattformer – Commodore 64, ZX Spectrum, Amstrad CPC, Amiga, Atari ST og MS-DOS – og kan lastes ned helt gratis (eller for den prisen du ønsker å betale) fra Itch.io.

Spillet er et rent teksteventyr.
Spillet er et rent teksteventyr.

Første del av en trilogi

Spillet beskrives som det første i en episk trilogi sentrert rundt romfareren Olivia Lund. Hun våkner opp etter over 200 år i kryosøvn, bare for å oppdage at romskipet hennes slett ikke har nådd destinasjonen sin. I stedet har det blitt fanget opp av et annet romskip, som er langt større og av utenomjordisk opprinnelse.

Men det mystiske romskipet er tilsynelatende helt livløst, og for alt hun vet har det vært det i flere tusen år. Nå er hun fanget, og den eneste hun har til å hjelpe seg er navigasjonsroboten Io.

Hibernated 1 er utviklet av Stefan Vogt, og neste år får det en fysisk lansering for alle plattformer via retroutgiveren Poly.Play. Den fysiske utgaven kommer i klassisk pappeske, med både manual, klistremerker, plakat og andre bonusgreier i tillegg til selve spillet på diskett (eller kassett for ZX Spectrum og Amstrad CPC). Den fysiske versjonen får også et bonusspill som heter Six Feet Under.

Lanseringen skal etter planen finne sted 14. januar, og prisen er 20 euro pluss frakt for alle versjoner. Spillet er laget ved hjelp av DAAD-systemet, som er fritt tilgjengelig (i tilfelle du skulle la deg inspirere til å lage dine egne eventyrspill for klassiske spillplattformer).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.