Funcom vil gi ut Moons of Madness

Lovecraft-inspirert grøsserspill satt til Mars, utviklet av norske Rock Pocket Games.

I dag kom Funcom med en offisiell annonsering av Moons of Madness, et spill vi allerede var klar over at var under utvikling ettersom det norske studioet Rock Pocket Games tidligere har fått utviklerstøtte for spillet. Men med annonseringen har vi også fått vite at spillet skal slippes til høsten, gis ut av Funcom, og kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Ok, på tide å dra hjem. Snakkes, Mars!
Ok, på tide å dra hjem. Snakkes, Mars!

– Lovecraft på Mars

Moons of Madness finner sted på Mars. Et mystisk signal fra planeten har forvirret vitenskapsfolk her på jorden, og ledet til konstruksjonen av en permanent base på planeten. Du er en tekniker ved denne basen, og jobben din er å sikre at alle systemene fungerer som de skal frem til et nytt team ankommer for å ta over.

Men hverdagen din preges av merkelige og ofte uforklarlige problemer, og … vel, det går ikke så veldig lang tid før ting virkelig går galt. Du kan jo ta en titt på traileren nederst for å få et inntrykk av hva som er på vei.

Da vi opprinnelig hørte om spillet fortalte utviklerne i Rock Pocket Games at de ønsket å holde sin visjon av koloniseringen av Mars innenfor hva som er mulig å få til med de teknologiske rammene NASA og andre jobber med. På tross av tentakkelmonstrene er det altså en god del ekte vitenskap i dette spillet.

Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.