Nå har det dukket opp en ny Titan Quest-ekspansjon

Den gamle Diablo-konkurrenten lever videre, og nå får spillerne besøke mytiske Atlantis.

Actionrollespillet Titan Quest ble ikke den kommersielle suksessen utviklerstudioet Iron Lore Entertainment hadde håpet på da det ble lansert i 2006, men selv om de ble tvunget til å stenge ned virksomheten året etter, nektet spillet deres å dø.

Dramatikk i Atlantis.
Dramatikk i Atlantis.

Ti år etter den opprinnelige lanseringen slapp THQ Nordic en ny og oppgradert versjon av spillet, og denne fikk også en ekspansjon i 2017. Nå har utgiveren jommen sluppet enda en ekspansjon for spillet, som tar spillerne med til det mytiske kontinentet Atlantis (før det sank i havet, sannsynligvis).

Nytt innhold

Titan Quest: Atlantis skal ifølge utgiveren inneholde en ny og episk historie, og ikke bare by på nye spillområder men også flere oppdrag og innhold i de eksisterende miljøene. Nye egenskaper og våpen loves selvsagt også, samt diverse små forbedringer som skal gjøre spillet triveligere å spille (blant annet et enklere system for lagring av gjenstander). Grafiske forbedringer nevnes også.

Det ser ut som Titan Quest-spillerne generelt setter pris på den nye utvidelsen, som altså krever den oppgraderte jubileumsutgaven fra 2016 for å fungere. Her er en riktignok ganske intetsigende trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.