TheC64 og TheC64 Mini har fått flere spill

Hvis du eier en av replikamaskinene kan du laste spillene ned i en gratis oppdatering.

TheC64-produktene har akkurat fått noen nye spill via en gratis oppdatering. Dette gjelder TheC64, TheC64 Mini og TheVIC20, skjønt hva de har fått avhenger litt av modellen. Hvis du har fullskala TheC64 eller TheVIC20 inkluderer oppdateringen Commodore 64-spillene Barnsley Badger og Soulless, pluss VIC-20-spillene Blue Star og The Keep.

Har du TheC64 Mini er det bare Commodore 64-spillene som legges inn. Oppdateringen fikser også diverse andre ting, slik som at man nå får bedre kontroll over kassettfiler (ved at man manuelt kan styre kassettspilleren). Den kan lastes ned fra Retro Games, og legges inn på maskinen via USB.

Barnsley Badger og Soulless er begge rimelig nye spill utgitt av Psytronik Software. Barnsley Badger er et plattformspill i Monty Mole-stil, mens Soulless (avbildet i toppen) er et actioneventyr der du må utforske en rekke skjermer på jakt etter ulike objekter. The Keep er faktisk et førstepersons skytespill(!) som opprinnelig ble sluppet i 2011, mens Blue Star er et plattformspill fra Chronosoft.

Den amerikanske modellen av TheC64 får i tillegg til alle de nevnte spillene Galencia og The Planet of Death for Commodore 64, samt Gridrunner for VIC-20.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.