Powerslave ser ut til å få nyversjon

En oppgradering av nittitallsskyteren kan være det neste prosjektet til Nightdive Entertainment.

Sjefen for Nightdive Studios, et selskap som spesialiserer seg på å oppdatere gamle spill, har nylig postet et teaser-bilde som ser ut til å være fra førstepersonsskyteren PowerSlave. Passende nok har han også skiftet Twitter-navn til PowerSteve. Det virker med andre ord ganske sannsynlig en Powerslave-nyversjon er det neste prosjektet til utvikleren.

Powerslave bruker Build-motoren.
Powerslave bruker Build-motoren, altså samme teknologi som Duke Nukem 3D og Blood.

Neppe noen fullskala-nyversjon

Antakeligvis er det ikke snakk om noen fullstendig nyutgave, slik som System Shock, men heller en oppgradert lansering ala Blood. Hvilken versjon av spillet selskapet vil ta for seg aner vi ikke; som dere kanskje vet er det betydelige forskjeller på den opprinnelige PC-versjonen og utgaven for Sega Saturn, og begge har sine tilhengere. Her i Europa het PC-versjonen Exhumed.

Den originale PC-utgaven er forøvrig tilgjengelig på GOG, og jommen er den ikke på vei til Steam også. Lanseringen der i gården vil finne sted den 28. juli, om utgiver Throwback Entertainment har orden på tallene sine (merkelig nok sliter mange retrospillutgivere med å holde lanseringsdatoene de setter på Steam).

Ellers kan det nevnes at Nightdive Studios skal delta på online-eventet Realms Deep, som arrangeres av 3D Realms fra 13. til 15. august. Her er GOG-traileren til PowerSlave:

Via BluesNews.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.