Her er en ordentlig trailer fra nye Monkey Island

Viser spillet i aksjon.

Etter cirka hundre år er Ron Gilbert tilbake ved roret på Monkey Island-serien, og resultatet kommer til PC og Switch i løpet av 2022. Det nye spillet heter enkelt og greit Return to Monkey Island, og følger Guybrush Threepwood på nye pirateventyr dypt i Karibien et sted.

Da spillet ble kunngjort tidligere i år ble annonseringen akkompagnert av en kort, men stemningsfull teaser-video. Nå har gjengen i utviklerstudioet Terrible Toybox fått ut en ordentlig trailer. Den ser slik ut:

Les vårt tilbakeblikk på The Secret of Monkey Island!

Det har også blitt sluppet diverse bilder fra spillet, som vi like godt har lagt inn i følgende galleri:

Vi blir kanskje ikke superoverrasket om det skulle være noen meninger om spillets presentasjon der ute, så gi gjerne lyd fra deg i kommentarfeltet.

2 kommentarer om “Her er en ordentlig trailer fra nye Monkey Island”

  1. Ikke kjempefan av grafikken, men ser i det minste penere ut enn 3D-versjonene, og grafikk, schmafikk. Ser ut som det blir mye fanservice om man går etter den traileren. Gleder meg like mye som før!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.