John og Brenda Romero lager strategispill for Paradox

Hm, må sjekke kalenderen.

I en pressemelding datert 2. april har Paradox Interactive annonsert at de samarbeider med John og Brenda Romero på et nytt strategispill. Vi må altså anta at dette ikke er en forsinket aprilsnarr, selv om det ikke akkurat er den sjangeren vi først tenker på når vi hører disse navnene (skjønt Brenda Romero var faktisk hoveddesigner på Playboy: The Mansion som jo var et slags strategispill).

Lite informasjon

Pressemeldingen skriver ikke så mye mer, annet enn at det nye spillet er basert på en original merkevare, og at du kan besøke det offisielle nettstedet for å skrive deg opp på en e-postliste slik at du får beskjed med en gang noe mer annonseres. Tilsynelatende vil dette skje i forbindelse med E3-messen i sommer.

Brenda Romero skriver i pressemeldingen at dette er et prosjekt paret har ønsket å jobbe med i lang tid, og at de syntes det er storartet å få muligheten til å realisere drømmen i samarbeid med Paradox. Skal vi dømme etter stilen på det nevnte nettstedet, virker det ikke som det nye spillet blir en særlig lystig affære. Utviklingen foregår hos Romero Games i Irland.

I disse dager jobber forøvrig John Romero med å ferdigstille Doom-prosjektet Sigil. Paradox har på sin side nylig annonsert Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2, og er snart klare til å lansere Imperator: Rome og Age of Wonders: Planetfall.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.