Snipp og Snapp tar saken!

Spæll har kost seg med Chip ‘n Dale: Rescue Rangers på NES.

Sent på åttitallet inngikk japanske Capcom et samarbeid med Disney, som skulle resultere i en hel rekke konsollspill basert på ulike Disney-figurer og -serier. Med 1989-spillet DuckTales viste de verden at de ikke tok lett på samarbeidet, og skapte en genuin konsollklassiker. Året etter fulgte de opp med Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, og jommen ble det ikke nok en suksess.

Chip ‘n Dale: Rescue Ranger var basert på TV-serien ved samme navn, som het Redningspatruljen her til lands, og i ukens episode av podcasten Spæll har Adrian og (Jones in the Fast Lane-verdensmester) Håkon fått med seg Bjørn Magnus Midthaug fra Saft & Svele og Level Up for å diskutere NES-klassikeren.

Som vanlig går gjengen inn på alt fra utviklingen av spillet til hva de tenker om det i dag, og det hele ender som vanlig med karaktergivning. Hvis nostalgien blir vekket eller gjengens mange lovord om spillet frister deg til å teste det, kan du finne det i The Disney Afternoon Collection (som bildet i artikkelen er hentet fra).

Her kan du høre episoden:

Du finner flere episoder av Spæll på Podbean, og det er mulig å følge dem på Facebook, Instagram og Twitter.

Toppbildet er fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.