The Pandora Directive kan få nyversjon

Originalutviklerne jobber med saken, men vil ikke garantere noe.

The Pandora Directive var det andre «store» eventyrspillet om detektiven Tex Murphy (det første var Under a Killing Moon), og regnes av mange som seriens beste spill. Nå kan det få en nyversjon. Big Finish Games, som består av veteraner fra Access Software, har i den siste tiden jobbet med å oppskalere de gamle videoopptakene og se på hvordan resten av spillet kan oppgraderes til en moderne standard.

Skal være trofast

En oppskalert Kevin McCarthy (skuespilleren, ikke politikeren).
En oppskalert Kevin McCarthy (skuespilleren, ikke politikeren).

I en post på nettstedet sitt går de i detalj om prosessen, og forteller at selv om den planlagte nyversjonen vil gjøre noen endringer for å fikse litt på ting der det trengs, skal nyversjonen være svært trofast mot originalen. Teamet bak prosjektet inkluderer Chris Jones (Tex selv), Doug Vandegrift (også kjent som Rook), Aaron Conners, Mat van Rhoon, Brian Johnson og musikkskaper Adrian Carr.

Det understrekes imidlertid at hvorvidt prosjektet faktisk ferdigstilless eller ikke er avhengig av hvor interessert folk er i det. Om prosessen med å få svar på det spørsmålet involverer en folkefinansieringskampanje sier de ikke. Per nå er spillet svært tidlig i utviklingsfasen.

Big Finish Games har også en oppdatering om The Poisoned Pawn-prosjektet, der de sier at etter diverse uenigheter tolket de det som spillet var kansellert fra utviklerstudioets side, men at de gir gjengen i Chaotic Fusion full frihet til å fullføre det på deres egne vilkår om de skulle ønske det.

Helt til slutt nevner de at de jobber med å gjøre det klassiske golfspillet Links 386 Pro spillbart på moderne systemer, i utgangspunktet for backerne av Tesla Effect (fordi et av ekstramålene på Kickstarter var muligheten til å spille golf i Tesla Effect, noe det aldri ble noe av). Det ville imidlertid vært rart om de etter å ha gjort den jobben ikke samtidig slipper spillet på for eksempel GOG.

…og så er det jo lov å håpe at de gjør det samme med Leaderboard Golf.

Takk til Erik André Mamen fra cd SPILL for tips.

En kommentar om “The Pandora Directive kan få nyversjon”

  1. Eh… var dette den store nyheten? Må innrømme at det var litt skuffende, selv om det jo er gode nyheter at de pusser opp Pandora Directive, som er det beste i serien (og et av tidenes beste spill i samme slengen). De må ikke glemme å oppdatere kontrollene også!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.