Super Cars II er bekreftet for TheA500 Mini

Den vesle minimaskinen får også plattformspillet Qwak.

Det er en stund siden vi har skrevet noe om TheA500 Mini, som er en minimaskin i samme stil som TheC64 Mini og de ulike minikonsollene lansert av blant annet Nintendo i de senere årene. TheA500 Mini handler selvsagt om Amiga, og på tross av navnet vil systemet få spill fra hele plattformens levetid, og ikke bare rene Amiga 500-spill.

Nyannonserte spill

Maskinen skal lanseres tidlig neste år, og du kan lese mer om den vesle dingsen i en eldre sak. I dag har Retro Games, selskapet som står bak systemet, annonsert to nye spill for maskinen. Disse er Super Cars II fra Gremlin og Qwak fra Team 17.

Super Cars II er kanskje det mest kjente. Dette er et bilspill med fugleperspektiv-kamera, der du kjøper en bil og må ta den ut på banen for å vinne penger – slik at du kan oppgradere bilen og etter hvert kjøpe en ny og bedre modell. Qwak er et plattformspill inspirert av Bubble Bobble, der hvert brett består av én skjerm og en viss mengde fiender som må kverkes.

I de siste ukene har vi også fått vite om flere andre spill som skal med. Disse er:

  • Alien Breed Special Edition ’92
  • Lost Patrol
  • Project X Special Edition ’93
  • The Sentinel
  • Dragon’s Breath
  • Titus the Fox
  • F-16 Fighter Pilot
  • California Games

Den fulle listen med annonserte spill så langt ser altså slik ut:

Dermed mangler vi tilsynelatende tre spill. Maskinen skal nemlig ha 25 innebygde spill. På samme måte som med TheC64 går det imidlertid an å laste inn egne spill via minnekort, så ikke fortvil om Ports of Call ikke blir annonsert for systemet.

Toppbildet er fra Mobygames.

En kommentar om “Super Cars II er bekreftet for TheA500 Mini”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.