Dra på ekspedisjon med terrengbiler

Expeditions: A Mudrunner Game blir det neste spillet i den merkelig tilfredsstillende bilspillserien.

Hovedfølelsen etter å ha sett gårsdagens Gamescom Opening Night Live-sending var «wow, jeg skulle ønske jeg heller hadde spilt Baldur’s Gate 3.» Men det dukket heldigvis opp et interessante trailere, slik som en video fra den kommende imperiebyggeren Ara: History Untold.

Ikke Sibir, heldigvis.
Ikke Sibir, heldigvis.

I tillegg ble Expeditions: A MudRunner Game kunngjort, og dette ser ikke så rent dumt ut. Det er en videreføring av konseptet fra Spintires/Mudrunner/Snowrunner, der vi må lede ekspedisjoner i villmarken. Dette involverer mye logistikk, og du må bruke et stort utvalg terrengkjøretøy for å frakte ting hit og dit.

Denne gangen må du også drive rekognosering ved hjelp av droner, og utvide basen din ved hjelp av ulike bygninger. Ressurser må også hentes inn, og du kan blant annet benytte deg av metalldetektor for å få tak i disse.

Seriens kjente «gjørmefysikk» er selvsagt tilbake, og som i forgjengerne handler bilkjøring om mye mer enn å følge en vei fra A til B. Du må blant annet bruke anker og vinsj for å hjelpe deg å klatre opp bratte fjellsider, og ekkolodd for å bedømme om du trygt kan krysse en elv eller et vann.

Expeditions: A MudRunner Game kommer i 2024, til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch og PC. Trailer:

Lysten på mer gjørmefysikk? Dette zombiespillet bruker Mudrunner-teknologi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.