Utvikler gjenskaper The Sims Online

Da FreeSO ble lansert, ville så mange prøve det at serverne umiddelbart krasjet.

The Sims Online ble kanskje ikke den enorme suksessen Electronic Arts hadde håpet på, men det endte likevel opp som det virtuelle hjemmet til tusenvis av spillere verden over. Spillet ble lansert i 2002, og til slutt stengt ned i 2008. Da hadde EA nylig omdøpt spillet til EA-Land.

Nå jobber en utvikler med å gjenskape The Sims Online. Hans versjon kalles FreeSO, og i likhet med mange andre slike prosjekter er det snakk om et spill som bruker de originale filene fra The Sims Online, men gjenskaper selve funksjonaliteten.

Ble overveldet av interessen

Egentlig ble FreeSO lansert i åpen beta den 6. januar, men det viste seg at interessen for prosjektet var langt, langt høyere enn utvikleren hadde sett for seg, og serverne krasjet umiddelbart. Dermed ble hele greia stengt igjen, og planen er nå å implementere serveren på nytt ved hjelp av et annet og mer robust system.

I tillegg må mange av de andre opprinnelige planene revideres, ettersom interessen var så mye større enn forventet. For eksempel må modereringsverktøyene være mer robuste. Derfor vil neste forsøk på lansering være i form av en lukket betatest.

2 kommentarer om “Utvikler gjenskaper The Sims Online”

  1. «Da spillet ble lansert, ville så mange prøve det at serverne umiddelbart krasjet.». Forsto det først som at det var The Sims Online sine servere som krasjet i 2002, men etter å ha lest artikkelen antar jeg det var FreeSO?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.