System 3 vil folkefinansiere Last Ninja-samling

Skal etter planen også inkludere International Karate og IK+.

Det er tydeligvis fortsatt liv i den britiske spillutgiveren System 3, for nå har de en folkefinansieringskampanje på trappene. De planlegger å lage en samlepakke ved navn The Last Ninja Collection for PC og Switch, og her vil de inkludere syv forskjellige spill i ulike versjoner.

The Last Ninja på Commodore 64.
The Last Ninja på Commodore 64.

Pakken skal etter planen ha følgende spill: The Last Ninja, Last Ninja 2, Last Ninja Remix og Last Ninja 3. I tillegg er planen å inkludere International Karate, International Karate+ og Bangkok Knights. Alle vil være tilgjengelige i emulert Commodore 64-form, og avhengig av hva originalene kom til vil det også være versjoner for Amiga og ZX Spectrum.

Belønningene inkluderer kansellerte spill

De som velger å backe prosjektet på Kickstarter vil blant annet kunne få tilgang på ekstramateriale, slik som diverse kansellerte System 3-prosjekter. Kampanjen skal etter planen starte 10. september, men System 3 har ikke kommet med detaljer om de finansielle målene, eller når det ferdige produktet er planlagt utgitt.

International Karate + på Amiga.
International Karate + på Amiga.

Folkefinansieringskampanjer som dette involverer alltid en viss risiko, så jeg ønsker å gjøre det klart at det at jeg skriver om denne kampanjen ikke på noen som helst måte betyr at jeg anbefaler folk å bruke penger på den. Men jeg mener det er relevant at System 3 ønsker å bringe disse spillene tilbake, og legitimt å dekke det.

The Last Ninja-spillene er isometriske actioneventyr som imponerte stort med sin flotte presentasjon da de debuterte på åttitallet. Så kan man nok si at de ikke har tålt tidens tann i særlig grad. Slåssespillet International Karate+, derimot, det funker fortsatt veldig godt. Les mer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.